Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1268

 

El passat diumenge 24 d'octubre es va celebrar la M312, sense dubte la marxa cicloturista més important que té Mallorca. Habitualment aquesta prova es celebrava a finals d'abril, però després d'haver de cancel·lar l'edició de 2020, al 2021 es va decidir posposar-la a finals d'octubre on la situació del COVID-19 sembla que ens dona un respir.

El A.C. Capdepera va participar amb una quinzena de ciclistes. Enguany la sortida es va donar a les 6.30 (amb fosca negra) degut al canvi de data. Tots els participants estaven obligats a dur llum frontal i al darrera. Semblava que havia de ploure en qualsevol moment, i per la Serra de Tramuntana els cims les muntanyes no es veien per la quantitat de núvols que hi havia, però finalment el temps ens va respectar i varen tenir sa sort de no rebre ni una gota en tot el recorregut.



Ho vàrem passar molt bé i vàrem disfrutar ciclant per la Serra de Tramuntana amb les carreteres tallades al tràfic, únicament pels ciclistes. Hem d’agrair al Restaurant Ca’n Manolo el maillot (edició especial de color blanc) que ens va fer per lluir a la M312

Finalment vàrem completar la distància M225, 225 km en 9h 30 min aproximadament.
Els 312 km les deixarem per una altre ocasió.