Vist: 1046
Finals de les categories sub8 i sub10

Després de les finals comarcals, tocava la final de Mallorca per tancar la temporada de pista del 2021. La final se va realitzar al llarg de dos caps de setmana. En el primer van competir les categories sub.8 i sub.10.

Leonel Acuna i Glòria Jaume van quedar campions de Mallorca. Leonel a la categoria sub.8 de llançament de pilota i Glòria en salt de llargada, a més va aconseguir la medalla de plata en els 500 metres.

El bronzes van ser per a les al·lotes  sub.10, Elisa Jäger en 1 km marxa, Maria Brunet amb doble bronze a llançament de pilota i 50 metes lisos i Cloe Requena de categoria sub.8 en els 500 metres llisos.

També van participar en aquesta competició Emma Jäger, Gustí Moll, Martín Halaris, Jordi Falcato, Lluís Sandiàs i Toni Llaneras.

El passat dissabte, 30 d'octubre, va tenir lloc la final de la categoria sub.12, amb  un matí difícil pels atletes, ja que no va aturar de ploure cosa que afegí més dificultat a la competició.

Karla Mislata va ser la gran protagonista, no només del club sinó de tota la competició. Karla, que encara és de primer any, va aconseguir el doble títol en els 60 metres tanques i en salt de llargada, a més d'un bronze en els 60 metres llisos.

Maria Femenias guanyà l'or en els 1.000 metres, va ser capaç de fer una carrera tàctica mantenint-se la segona fins la recta final quan demostrà les seves qualitats de velocista, arrancant una gran final.

Les medalles de bronze van ser per Anna Nicolau en salt d'alçada i Margalida, que debutant a la prova de 2 km marxa.

En aquesta competició  també participaren Pere Ginard, Noelia Pavón, Sophia Requena i Eider Ibargutxi.

Amb aquesta competició es dona per tancada completament la temporada de pista i, a partir de la propera setmana, comença la temporada de carreres de cross.