Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1041
De la mà de Total Dance Mallorca i Capricho Club



 El passat dissabte 16 d'octubre les escoles de ball Capricho Club i Total Dance Mallorca, es varen reunir  per fer una Formació de Hip-hop amb el coreògraf i ballarí Marcos Martínez, pioner del Hip Hop a Espanya; professor de congressos i formacions; jurat nacional i internacional de competicions de Hip Hop; coreògraf i ballarí a televisió, esdeveniments i per artistes; a més d’una llarga experiència en el món de la docència i la dansa urbana.
 

La formació va tenir lloc a les aules de la Piscina de Capdepera amb una durada de 4 hores, mitjançant la qual els alumnes varen adquirir coneixements bàsics del hip hop, així com la importància i repercussió que està tenint aquest tipus de Dansa arreu del món, les seves arrels, però sobretot saber que és el que estan ballant, transmetre-ho i tenir una bona base d'aquests coneixements a l'hora d'executar bé cada pas i cada moviment.


A dia d'avui hi ha moltes escoles que es dediquen a ensenyar aquest tipus de Dansa,  Capricho Club i Total Dance Mallorca ho fan i volen donar l'oportunitat als seus alumnes de sortir ben formats, per això no serà la primera formació que faran. En resum va ser un dissabte de convivència per a les dues escoles amb molta complicitat i  bona energia on varen gaudir  tant professors com alumnes. Les dues escoles de Capdepera hem col·laborat amb una mateixa finalitat: La Dansa. La Dansa, uneix, et fa créixer no només com a ballarí també com a persona. Això era l'objectiu de CAPRICHO CLUB i TOTAL DANCE MALLORCA.