Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1022


Ara, després d'un any i mig de parada per motiu de la pandèmia, les AMIPA aposten novament per les activitats extraescolars. Molts són els nins i nines interessats a apuntar-se a alguna cosa, sigui cultural o esportiva i... perquè no el judo?

El Renshinkan creu molt en el judo base que es fa a les escoles, de fet és un gran impulsor d'aquesta activitat. És primordial que els nins i nines comencin a desenvolupar les pautes bàsiques de formació, de manera que en arribar a l'edat de deixar primària per anar Institut és quan han de canviar al gimnàs i començar la perfecció d’aquest esport, per a ells decidir si treballar la competició o continuar el judo sense necessitat de competir, simplement per fer un esport i estar en forma.

Perquè el judo? Idò perquè augmenta la seguretat en si mateix i ajuda a fer front a moltes situacions de la vida; a més millora la coordinació, la psicomotricitat, l'agilitat, la relació entre les persones i, com no, és una molt bona manera de descarregar l'energia acumulada durant la jornada. Sense cap dubte és un gran esport per als nins i per les nines.