El  Mallorca Seniors Open. Categoria S1000, la temporada 2019/2020 fou designat pels tenistes com el millor torneig sènior del món. Hi participen més de 1.500 tenistes.


Enguany es celebra la 25ena edició del Mallorca seniors Open, a les instal·lacions del Beach Club de sa Font de sa Cala. Un esdeveniment que converteix Capdepera en la capital internacional per als tennistes veterans.Prop de 1.500 jugadors prendran part dels dos grans esdeveniments que es desenvolupen amb la participació de l'elit internacional i exprofesionales de l'ATP.

El Mallorca Sèniors Open és un dels 'grans' de l'any i s'ha erigit en una referència després que en la temporada 2019/2020 fos triat pels jugadors com el millor torneig sènior del món. Els tennistes no sols gaudeixen d'una competició de primer nivell sinó que valoren l'organització i les possibilitats d'una zona turística de primer ordre.Val a dir, com podeu veure als cartells que hi ha hagut dues competicions:
El Young Seniors, de 30 a 60 anys en categories de cinc en cinc anys (homes, dones i dobles) i
El Super Seniors, de 65 a 90 anys, en les mateixes categories. 

Es reparteixen més de 15.000€ en premis i, pel que hem pogut veure, els que parteixen com a números 1 del torneig solen guanyar. 

Així mateix, enguany se celebraran els Campionats Mundials de la ITF per a Super Sèniors, també en el Beach Club Hotel en Sa Font de Sa Cala i sota l'organització i supervisió del mateix equip directiu. En el Campionat Mundial per Equips del 10 al 15 d'octubre, s'han inscrit 81 equips de 21 països diferents i en el Campionat Mundial Individual del 16 al 23 d'octubre, s'espera la inscripció de 500 jugadors de tot el món. Al llarg de les quatre setmanes de tennis, sa Font de Sa Cala acollirà a uns 1500 tennistes de tot el món.En aquest enllaç de la web de la ITF podeu veure els quadres de les competicions 
https://www.itftennis.com/en/tournament/itf-s1000-capdepera-25-mallorca-seniors-open-young-seniors-seniors/esp/2021/s-s1000-esp-01a-2021/draws-and-results/

i clicant damunt els cartells accedireu a tota la informació dels torneig: