Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 935
A Capdepera i Cala Rajada

Un any més Cala Rajada ha estat el marc per a una nova edició del seminari internacional de Budo 2021.

De divendres a diumenge en el Poliesportiu de Capdepera es van veure diferents arts marcials, judo, aikido, brasiliam jiu jutsu, hambo jutsu, escrima, karate, jiu jutsu en diversos estils, defensa personal femenina i un llarg etcètera d'activitats van fer que els 60 participants gaudissin de l'ocasió.

Deu professors amb un impressionant currículum van ser els conductors d'aquest magne intercanvi d'estils. Dos tatamis van funcionar simultàniament amb grups de 20 esportistes cadascun. Tres classes de 45 minuts i els alumnes triaven quina modalitat practicar.

S'obrí l'esdeveniment amb paraules de benvinguda per part de l'organització recordant que la darrera edició va ser en el 2019. En aquest temps han mort dues persones imprescindibles per al Budo Seminari, l'esportista Marcel Kucher i el professor Carlos de la Font. Es guardà un minut de silenci i després els amfitrions Pep Mascaró i LLuis Llull, realitzaren la Itsutsu no kata com a homenatge pòstum.

Al final els organitzadors d'aquest esdeveniment, els germans Francisco i Juan de la Font, del Jiu Jitsu Krov d'Alemanya i Pep Mascaró del RSK de Mallorca, van valorar molt positivament aquesta nova edició.