Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2374

 Segon partit a casa... i segona victòria


Joan Riutort, lesionat als lligaments, rep el suport dels seus companys

1ª Regional.
Escolar 2 – Petra 1
Miquel Ferrer
   Segon partit a casa i segona victòria que és el que realment interessa. L'Escolar de moment és un equip irregular tot i que som a l'inici de temporada i no es poden treure moltes conclusions, però ja comença a ser hora de veure del peu que calça i ahir per a mi tan sols es va veure mitja hora interessant, que va ser quan en Miquel Ferrer va sortir al camp amb la fortuna de marcar els dos gols. Per la resta de partit va ser el típic partit  de 1ª Regional, lluita al centre del camp i poques coses més.

Image

  Quan un integrant d'una plantilla es veu obligat a deixar l'equip per la resta de temporada a causa d'una lesió és una mala notícia i ahir la plantilla de l'Escolar es va quedar sense un del seus jugadors, parlam de Joan Riutort, que per desgràcia es va fer mal als lligaments del genoll. Els companys i cos tècnic li feren costat amb samarretes al·lusives i a l'inici del partit en Joan Ribot li va fer entrega d'una samarreta de l'Escolar.
Que et vagi tot be Joan
 
Juvenils
Escolar 3 – Ferriolense B 1
Edu, Bernat, Paniza
 
Cadets
La Salle At 2 – Escolar 1
   Inici de temporada dels Cadets amb derrota. Caldria que tots els de segon any es posin les piles per tal de donar la nota. Ànims i a lluitar.
 
Infantils 1ª Reg
Penya Arrabal 2 – Escolar 2
Jaume Melis, Joan Aso
    Els de Pep Fuster no fan gaire renou, però de moment han puntuat davant dos dels equips que inicialment han d'estar allà dalt i això que en Pep plorava a la pretemporada.
Tens un gran equip Pep i estareu amb els gallets, allà dalt, i si no ja m'ho contareu.
 
Infantils F7
Juv Bunyola 2 – At Escolar 6
Ivan, Ruben, Xisco, Pep Bauçà 3
 
Manuel Muntaner
Pilotes Fora