Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1490
Nous horaris i redisseny del logo del club


 

Des del Club de Bàsquet Capdepera iniciam la temporada 2020/21 amb molta il·lusió, ganes i  amb la incertesa que ens marquen aquests temps.

Arrencam amb 7 equips inscrits a la Federació de Bàsquet de les Illes Balears a l’espera que s’iniciïn les competicions oficials. En aquests moments hem començat els entrenaments tècnics i sense contacte; seguint així les mesures sanitàries i tots els protocols establerts. També tenim previst l’inici de  l’escoleta de bàsquet per als més petits a partir del mes d’octubre.

Si us voleu prescriure a algun equip o demanar algun tipus d’informació ho podeu fer a través del següent enllaç https://forms.gle/8zdyKC1ffKp6Yuvo9

També teniu disponible el nostre correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i les nostres xarxes socials Facebook i Instagram.

Aprofitam també per presentar-vos el redisseny del nostre logo, a partir del logo antic li hem donat un caire una mica més actual, esperam que us agradi.

Sabem que la temporada serà estranya, emperò la volem encarar amb la màxima alegria i esforç per la nostra part; esperant que ben aviat s’iniciïn les competicions oficials i us veiem a tots pel poliesportiu.