Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1622
Temporada 2013-2014

  

Primera Regional Preferent. Drets: Hassane Diouff, Peret Riera, Iván Campos, Abdulaye Sow, Martí Bisellach, Jaume Faba. Acotats: Miquel A. Servera, Edu Flaquer, Fran Garcia, Alex Murillo, Anthony Cardenas.


Jeroni Adrover deixà el càrrec de coordinador del planter. Jaume Faba Sancho, llicenciat per I.N.E.F. va ser aquesta temporada preparador físic, jugador de la primera plantilla i coordinador del futbol base, ajudat per Lucas Praticis, entrenador de l'escoleta municipal de futbol.
Entrenadors temporada 2013-2014
Primera Regional Preferent: Xisco Varon. Jeroni Adrover (2n entrenador). Juvenils: Ismael Venera. Cadets: Àngel Domínguez. Infantil A: Toni Brunet i Manolo Cuadrado. Infantil B: Miquel Bordoy. Aleví A: Pascual Martí. Aleví B: Bernat Martí. Aleví C: Víctor Ros. Benjamí A: José Luis Triguero. Benjamí B: Xisco Vivas. Prebenjamins: José Luis Triquero.
Associació entre porters. L'associació va impartir classes per a la formació integral dels porters. Van tenir lloc en el mes de setembre de 2013 i hi van assistir 15 porters locals. Va dirigir els entrenaments Toni Pascual, de Manacor, que havia estat porter, entre altres equips, del Rayo Vallecano de Primera Divisió.

El novembre de 2012 es va fer la presentació de tots els equips de l'Escolar, amb un total 228 persones, entre jugadors, tècnics i directius. Foren 12 els equips inscrits: 2 Prebenjamins,  3 Benjamins, 2 Alevins, Infantil, Cadet, Juvenil, Femení i Primera Regional Preferent.


Presentació Regional Preferent. Drets: Ángel, Peret, Isma, Víctor, Cascales, Abdulaye, Martí, Vador, Ignasi, Jaume. Acotats: Sergio, Fran, Gayà, Torreblanca, Bernat, Ivan, Alex, Xampi, Servera, Lluís, Hassan, Edu.

 Primera Regional Preferent

No va ser una temporada per recordar en la història del club. L'equip quedà a la 15º posició, tot i que sense perill de descens. Aquesta temporada les baixes va ser un factor determinant que va impedir que es pogués optar a posicions més altes. L'entrenador Xisco Varón va haver de completar convocatòries amb els juvenils Manu Morales, Joan Aso, Javi García, Enric Martínez, Lluís Crespo, etc.

Classificació Primera Regional Preferent Temporada 2013-2014

Juvenils

En el seu segon intent per recuperar la categoria de Preferent tampoc va ser possible. Si la primera volta hagués estat com la segona, s’hauria traduït en una gran temporada i possiblement s'hagués recuperat la categoria de Juvenil Preferent.


Juvenils. Drets: Jaume Melis, Biel Garau, Jorge Pérez, Oliver David, Miquel Barba. Acotats: Joan Aso, Fernando Fidalgo, José Francisco, Roberto Romo, Pau Milan.

Alejandro i Sergio Barroso varen ser convocats per la selecció autonòmica Sub-12 i van participar en el XXIII Campionat d'Espanya celebrat a la ciutat biscaïna d'Arrigorriaga, del 16 al 18 de maig del 2014.


Alevins F-7, subcampions de Mallorca

Rocío García va participar, amb la selecció femenina Sub-16, en el V campionat nacional de seleccions autonòmiques, celebrat a Sant Joan des Pi (Barcelona), entre el 21 i el 23 de febrer de 2013.

 

Miquel Bestard