Vist: 2462

Ajustada victòria de l'Escolar de Primera Regional, en el primer partit en "Es Figueral" de la temporada 2008-2009

SALVATS PER LA CAMPANA

1ª Regional

Escolar, 1 – Montuïri B, 0

Tofol, Javi del Canto, Salva (2), Paulí, Jaume Moll, Marc Piris , Pirata, Àlvaro, Bernat, Joan Ribot (1) i Miquel Ferrer (3).  (Tomeu, Joan Garau, Aitor, Xiqui, Rafa Navarro)

Després d'uns mesos sense veure futbol de 1ª Regional, ahir vaig tornar a la realitat i vaig assistir a una mostra del que és aquesta categoria "dolenta, dolenta, dolenta", i tan sols han passat dues jornades. El partit d'ahir va ser d'aquells que et lleven les ganes d'anar a veure futbol, tant per una part com per l'altra. Una primera part, per mi no te per on agafar, amb tan sols un tir a porta en el minut 29, de Marc Piris, i l'expulsió per doble amonestació a Jaume Moll, i poques coses més a dir. Avorriment total i absolut. I una segona part en què l'ànsia es va fer present i va ser un constant anar i venir sense cap ordre ni control. Ja ho dic en el titular: "Salvats per la campana", aquí el que conta és puntuar i ahir ho férem amb un "penal" que si et troba fora de camp no es xiula.

Pens que en Mariano i en Tolo tenen molta de feina que fer amb aquest equip, això no lleva que estem parlant de l'Escolar i sempre desitj el millor, però ahir...

Image

Juvenils

Escolar, 0 – At Baleares, 1

Isma, Ivan, Nico, Fran, Pep, Sergio, Busta, Sion, Xema, Luis, Bernat. (Ivan Campos, Javi Cantallops, Willi, Joan Andreu i Edu)

Un resultat del tot injust per a l'Escolar, crec que un empat era el mes just. L'At.Baleares, en  principi superior a l'Escolar, al minut 12, amb una entrada per banda esquerra, aconseguí el 0-1, i després estavellà un tir al travesser. Això és tot el que va poder fer davant un Escolar que, principalment a la segona part, va plantar cara a un equip llagoter, i no en parlem del seu entrenador i el seu vocabulari cap als seus jugadors. Pens que la plantilla dels Juvenils, quan estigui al 100 %, pot fer un equip, per a estar tranquils dins Preferent. Tot i la derrota, a seguir. Vaig passar molt de gust de veure en Nico en plena forma, va fer un molt bon partit.