Vist: 2358
    Bona impressió dels equips de l'Escolar, en els primers partits de la Lliga

1ª Regional
Sp Campos 2 Escolar 1

Sempre que es comença la temporada, una victòria et dóna molta moral i ahir (7 de setembre)l'Escolar va tenir la possibilitat de guanyar el primer partit, amb un primer onze inicial. Em va costar molt conèixer l'equip, però tot arribarà. Quant al partit, aquest va tenir una primera part en què el Sp. Campos va ser superior a l'Escolar, amb quatre ocasions clares de marcar, però en Tòfol hi va tornar a dir la seva i a les primeres de canvi va demostrar que és un gran porter. Semblava que l'Escolar no trobava el seu joc i lloc i això donava moltes facilitats a un Sp. Campos totalment renovat, amb jugadors veterans i molt ben situat al camp. A la represa i després d'uns canvis, l'equip semblà un altre i es va començar a plantar cara. Va ser llavors, al minut 6 de la segona part, que en Jaume Moll va tirar magistralment una falta directa i marcà el 0-1. Aquí és, per mi, quan s'hauria d'haver aprofitat el desconcert del Sp. Campos per tal d'intentar fer un altre gol, però va semblar com si l'Escolar es tiràs cap enrere, a aguantar el resultat, fins que també amb una falta el Campos aconseguí l'empat. Llavors el Campos es va créixer i es va creure que podia guanyar el partit, i així va ser, vingué una falta que acabà amb el 2-1 i arribà el final.
     Estam a principi de temporada i no cal treure conclusions de l'equip, però, personalment, no em va desagradar, ara bé, pens que tenim el mateix problema que l'any passat, ens fa falta el gol i ahir vàrem fer poca por al contrari.

Juvenils
Sp At Ciutat de Palma 2 – Escolar 2

Bon inici de temporada dels Juvenils a Preferent. Segons vaig parlar amb el míster, l'Escolar va dur el pes del partit i fins i tot es va avançar en el marcador i al minut 45 de la segona es guanyava 1-2, però en una jugada desgraciada es va empatar a 2. Bon resultat per començar, el proper dissabte ve el Baleares a Capdepera i sembla ser que serà uns dels aspirants al títol. Enhorabona