Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2090
Temporada 2007-2008

  


Dia de la inauguració de la nova gespa del camp: Toni Fajardo, president de l'Escolar; Tomeu Pascual, coordinador de l'Escolar i funcionari de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Capdepera; Miquel Bestard Cabot, president de la Federació de Futbol de les Illes Balears; Miquel Bestard Sancho, expresident del club.


Primera Regional

En Pedro Pascual es va fer càrrec de l’equip de Primera Regional que havia perdut la categoria de Preferent la temporada anterior.

L'objectiu d'aquesta temporada era tornar a la Preferent, però malauradament no va ser possible, amb una plantilla totalment nova, amb jugadors de poble.

Drets: Manuel Saavedra (delegat), Pedro Pascual (entrenador), Edu Muñoz, Javi Pacheco, Julià Caldentey, Tòfol Irles, Paulí Faba, Martí Bisellach, Joan Ferrer, Javi De el Canto, Salva Castro, Nadal Quistare (fisio), Tomeu Pascual (coordinador). Acotats: Joan Ribot, Pep Reinés, Rafa Navarro, Miguelito Pozo, Sergi Bernat, Francisco Pinilla, Isma Alarcón, Ángel Domínguez, David Flaquer, Enrique Rodríguez, Pepe Hermosa (responsable de material i manteniment de camp).




En Biel Torres va començar amb l'equip juvenil però a la tercera jornada va ser destituït i es va lliurar l'equip a en Jeroni Adrover. Aquesta temporada, l’Escolar Juvenil, després de dues temporades, va descendir a Primera Regional Preferent, categoria més d'acord amb les possibilitats de l’equip.

Drets: Jeroni Sureda (delegat), Pep Sureda, Borja, Felip, Andy, Mariño, Serapio, Fran, Sergi, Dani, David, Jeroni Adrover (entrenador). Acotats: Cristóbal Navarro (delegat), Xisco Vives, Zafra, Dani Vidal, Joan Garau, Ismael, el Dani, Nico, Adrián, Miquel.


Els altres entrenadors, a l'inici de la temporada, foren els següents:

Joan Gayà, 3a Regional / Toni Brunet, Cadets / Pep Fuster, Infantils 2a Regional / Guillem Danús, Infantils 3ª Regional / Javier Del Canto, Alevins 1ª regional / Israel Femenia, Alevins F-7 / Jaume Mayol "Mitos", Benjamins F-8 / Pascual Martí, Prebenjamins de segon any / José Luis Triguero, Prebenjamins de primer any. EnTomeu Pascual va ser el coordinador del planter.


Cadets. Entrenador, Pep Fuster

El 25 de maig de 2008, l’Associació Cap Vermell lliurà el seu premi anual, corresponent a l'any 2007, al C.E. Escolar i a Toni Prats.

Abans de l'inici de la temporada 2008-2009, es va canviar la gespa del camp de futbol, ​​per una de més moderna, de nova generació, amb fibra més llarga. Amb la gespa anterior, quan un jugador queia, corria el risc d’esgarrinxar-se.


Miquel Bestard