Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1448
Comunicat de Volei Capdepera (es suspenen totes les competicions esportives a les Illes Balears fins al 30 d'abril)




Una de les ambicions de principi de temporada del Volei Capdepera era la possibilitat de crear un torneig a nivell nacional de categoria Infantil Femení de volei. Un torneig únic a les Illes Balears on s'hi va fer molta feina perquè fos possible i, de fet, estava tot preparat per poder-lo dur a terme.

Es tenia confirmada l'assistència de 10 equips, entre ells la secció de volei del F.C Barcelona, el C.V Alcobendas (Madrid), l'Almeria; tots ells equips de primer nivell dins aquest esport. A part, també hi havia confirmada la presència de diferents equips de l'illa i fins i tot un equip de Menorca.

Vistes les circumstàncies actuals en el nostre país, amb relació a la pandèmia del Coronavirus s'ha decidit suspendre l'esdeveniment que s'havia de celebrar els dies 9,10,11 i 12 d'Abril. Aquesta situació es deu a l'Estat d'Alarma i a les mesures de prevenció adoptades per part de les autoritats sanitàries per evitar riscs innecessaris.

Aquesta és una decisió dràstica que ha estat difícil de prendre com a Club. Així i tot, s'intentarà que aquest torneig es pugui celebrar més endavant, ja que Capdepera es mereix un esdeveniment d'aquesta magnitud.

Finalment volem agrair les facilitats i la feina feta tant per part de l'Ajuntament de Capdepera i la Federació Balear de Voleibol com per les empreses de W2M, Virtualthink i Mian.


Per altra banda esmentar que la Conselleria d’Afers Socials i Esports ha publicat una resolució que amplia fins al dia 30 d’abril totes les competicions i proves esportives vinculades a les federacions esportives de les Illes Balears que es duguin a terme en el territori illenc.

El Decret que especifica les mesures de l’estat d’alarma, aprovat pel Consell de Ministres, marca la suspensió d’esdeveniments esportius fins al 30 de març. Ara, ateses les característiques del nostre territori i amb la intenció de donar la major informació possible amb claredat i antelació, s’aprova aquesta ampliació del termini.

Les empreses organitzadores de competicions i activitats esportives, així com federacions, clubs i esportistes, es troben amb la necessitat d’haver de planificar tots els esdeveniments esportius i fer les reserves per als desplaçaments d’algunes competicions interilles que estaven previstes a partir de l’1 d’abril. Ara, davant la incertesa, amb aquesta resolució, tenen la seguretat jurídica que no hi haurà activitat esportiva durant el mes d’abril de manera excepcional.