Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1541




Premini mixt
Capdepera-Manacor
Dissabte, 8 febrer 2020
 
Partit difícil i de molta intensitat, on els gabellins possiblement se van trobar el rival més dur de la temporada. L'equip pre-mini va oferir una bona resposta intentant tot el possible, tant en atac com en defensa. Es notaren bones sensacions d'equip i, malgrat quedi molt per millorar, van realitzar un bon aprtit. A seguir!







Sènior femení
C.B. Molinar, 60 - C.B. Capdepera, 40
Diumenge, 9 febrer 2020
 
Partit molt disputat fins els tres darrers minuts. L'equip gabellí no va abaixar els braços durant el partit, mantenint sempre una distància màxima de 10 punts. L'intensitat en defensa i el bon atac proposat davant la defensa en zona de l'equip rival durant tot el partit, va fer que el conjunt sènior femení de Capdepera lluités fins el darrers minuts del partit.




Júnior masculí 
CB Capdepera,75 - B. Andratx,65
Dissabte, 8 febrer 2020

Nova victòria del conjunt júnior davant un rival que no deixà de lluitar fins el final. Poc encert des del tir exterior i moltes facilitats en defensa que va permetre fer cistelles amb facilitat el rival. Després del descans, un bon parcial va donar un avantatge de 22 punts per arribar al tram final amb tranquil·litat i poder dur-se el partit.  Però un rival lluitador i amb bon encert en atac va fer que en els darrers moments , la qualitat dels jugadors locals s'alçassin amb la victòria.