Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1463
Marc Vives, medalla de bronze



Els infantils , Soy Theunisse, Irene Alba, Marc Vives i Wassim el Arjouni, han estat els representants del club del Llevant mallorquí que (juntament amb Joan Mulet, Luna Ferrer, del Judo Can Pastilla; Abril Isasa, Luna Isern i Marta Pérez, del Taikukan) són els esportistes que van participar el cap de setmana passat a la Copa d’Espanya infantil (13 i 14 anys), a la ciutat catalana amfitriona: Tortosa. La Copa és vàlida per a la classificació directa per a la final del Campionat Nacional. Per a la majoria es tracta d’una experiència molt emocionant, ja que és la primera vegada que participen en un campionat d’aquestes dimensions. L’ il·lusió de poder competir amb els millors judokes del ‘nostre país els fa entrenar amb més ganes i esperen obtenir el millor rendiment.

Marc Vives, va obtenir una important classificació, la medalla de bronze, després de superar al número 2 del rànquing nacional, només va quedar frenada pel campió d’aquesta copa.

Laura Pérez, perd el bronze i es quedà al cinquè lloc, mentre que Abril i Wassim, guanyen algunes rondes però no aconsegueixen cap resultat.