Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1475



Júnior masculí
Felanitx-73 Capdepera-80

Victòria de molt de mèrit del conjunt gabellí que han sabur competir i patir davant un equip amb jugadors de gran alçada que s'han vist perjudicats per la lesió d'un jugador clau a l'inici de l'encontre.
El començament ha estat contundent per part de l'equip gabellí , arribant a disposar d'una renda de 17 punts. Malgrat tot eren conscients que aquesta diferència no seria suficient pel gran rival que tenien al davant, de fet en el darrer període els locals se posaren al capdavant en el marcador en el darrer període, però patint, competint i amb l'encert en els tir lliures, l'equip gabellí va aconseguir la victòria. Una victòria quasi inesperada pel gran nivell del bàsquet del conjunt rival , 
Parcials: 1r 14/30, 2n 26/16, 3r 20/15, 4t 13/19
Tirs lliures: 23 de 34

Cadet masculí
Ágora Portals 69 - 48 CB Capdepera.
El partit va començar molt igualat en el marcador i en el joc. Les defenses van ser intenses per part dels dos equips i les ocasions en atac arribaven pels dos equips. A l’inici del darrer quart, els visitants perderen de 5 punts, però una seqüència de cistelles per part dels locals ha fet que l’equip decaigués moralment i que la diferència augmentàs al final del partit.


Insular Masculí
CB Capdepera Bolero 46 - Sa Pobla 39
Primer partit de l'any per al Sènior Masculí, en el qual es va notar l'absència de jugadors i el mes de descans sense entrenaments. Tot i haver guanyat l'encontre no es pot dir que es va fer un gran joc i s'ha de fer autocrítica. El ritme va ser lent, l'efectivitat en el tir va ser baixa i es va notar molt la falta de físic.
Però no tot foren males notícies, ja que es notà bona entesa entre els jugadors a pista, el sistema de joc i les jugades eren efectives, obligant al Sa Pobla a posicionar-se en defensa zonal 1-3-1, per poder aturar l'atac local i l'actitud va ser bona i necessària per poder guanyar el matx.


Mini mixt
C.B. Campos - C.B. Capdepera 
Primer partit de lliga dels nins i nines del nostre club. El partit va ser molt complet, on es varen poder veure les feines realitzades durant els entrenaments.
Els pares i mares gaudiren d'un bon partit i pogueren veure com es divertien els nostres jugadors i jugadores.