Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1536
Primer partit de l’any. Primera victòria! 


 

San Cayetano Blanco 0 - Parque Nereida Suites Hotel 3
Divendres 10 de Gener 2020

Sets: 20-25/11-25/20-25

Jugadores: Lena Torremocha, Marta Muñoz, Marta Rodriguez, Clàudia Adrover, Mariona Fullana, Ainhoa Navarro, Lena Rocha, Ainoa Pérez, Neus Garau, Paula Lorenzo, Aina Alzamora, Elena Navarrete, Gloria Reche, Valentina Fuentes.

Partit que es presentava senzill, ja que l’altre equip presentava moltes jugadores de categoria aleví, tot i així es va lluitar cada punt.  
Les nostres jugadores varen sortir una mica relaxades però a poc a poc es van anar centrant i van aconseguir  guanyar el primer set amb un ajustat 20-25. 

Al segon set l’equip de Capdepera va ser superior des del principi i no va donar moltes opcions a l’altre equip. Això va servir per provar coses noves, ja que tenien marge d’error. El set acabà 11-25. 

El darrer set començà com el segon però l’equip contrari reaccionà i va lluitar fins al final de partit, tot i així la victòria de set i partit es va descantar a favor de l’equip de Capdepera. 



Copa Princesa 

El dissabte 11 de gener vam assistir a la Copa Princesa a Palma. Capvespre de volei emocionant,  on s’enfrontaven quatre equips per accedir a la gran final Copa Princesa. El primer partit es jugà a les 17h i s’enfrontaven  JS Hotels Cide (Mallorca) contra CV Sayre Decimas (Canaries) , on l’equip local va caure per un clar 0-3. Seguidament, a les 19h s’enfrontaven el CV Vall d’Hebrón (Catalunya)  contra Arenal Emevé (Lugo), un partit molt emocionant on el Vall d’Hebrón anava amb un clar 2 - 0 al marcador i l’Arenal Emevé remuntà el marcador a un 2-2. La victòria es decantà en el tie breack i va ser a favor el Vall d’Hebrón. Capvespre on vam poder gaudir d’uns partits espectaculars i un gran ambient al pavelló.