Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1512




Trobada d'escoletes de bàsquet a Es Figueral
14 de desembre de 2019

El passat dissabte va tenir lloc al poliesportiu d'Es Figueral de Capdepera una nova diada d'escoletes de bàsquet. El CB Capdepera participà amb un grup  de pre-iniciació format per 10 nins i nines de 3 a 5 anys i dos equips de d'iniciació, cada un format per 6 nins i nines entre 6 i 8 anys. Com altres edicions la diada va ser un èxit i tots els participants  gaudiren d'un matí ple de diversió i de bàsquet.
L'ajuntament de Capdepera  va col·laborar amb la diada aportant fruita i aigua per a tots els participants.







Mini mixt

Artà - CB Capdepera Noah's
14 de desembre

Entretingut partit jugat contra els companys i veïns de l'Artà, Durant el partit es va poder constatar la feina i el que es practica durant la setmana. Els nins i nines  gaudeixen de cada vegada més de l'esport de la cistella.






Premini Masculino
Capdepera Construccions Gómez Quintero- Felanitx
14 de desembre
 
Gran partit de l'equip de Capdepera, començant l'encontre amb  una defensa molt intensa, davant un rival extremadament dur. Després del descans els jugadors del CB Capdepera sortiren un tant relaxats , però reaccionaren tornant a la seva defensa amb molta pressió contra l'equip rival.
Els pre-minis del CB Capdepera milloren de cada vegada més.






Crònica júnior
Sa Pobla, 63 - CB Capdepera O'Sole Mio, 80
14 desembre

El conjunt júnior finalitzà l'encontre amb una nova victòria i  així passa com a primer equip de grup, amb 7  victòries i una única derrota.  El conjunt gabellí començà amb un parcial de 8-0  en a penes un minut, arribant al descans amb 17 punt pel amunt. A la continuació del partit no  baixaren el nivell i arribaren als 30 punts d'avantatge en els primers minuts de la segona part. Amb el partit resolt, els locals s'imposaren en el darrer període per a retallar i maquillar el resultat final.



Els partits de bàsquet de la propera setmana: