Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1682


El passat cap de setmana, del 29 de novembre al 2 de desembre, un grup de atletes de la categoria sub.12 viatjà a la ciutat alemanya de Frankfurt.

El club alemany, que ve cada any per Setmana Santa a entrena a la pista de Capdepera, va convidar a club local a una competició de la seva ciutat. Així aquests atletes gabellins van poder conèixer tant la ciutat, els costums i, com no, el més important per a ells va ser l'experiència de poder competir en una pista coberta. La idea de competir amb atletes d'un altre país o amb jutges, que amb prou feines se podien entendre, va sorgir més tard, amb alguns moments de nervis, molt normals a la seva edat, amb tant sols 11 anys.

Protagonistes van ser tots: van saltar longitud, córrer 50m. llisos, un 800 m. i quatre de les noies van córrer el relleu 4x50 m.

Les nines van sobresortir en salt de longitud, quedant 3a Aina, 4a Inés i Paula 5a, 3 atletes sobre 4 m. A part Aina i Inés es classificaren per a la final de 50 m llisos quedant 5a i 6a.

Els i les gabellines aconseguiren 11 diplomes en total, un resultat molt inesperat ja que en aquesta competició el més important era quedar-se amb la sensació de poder córrer en una pista coberta. Instal·lació, de els quals no hi ha cap en totes les Illes Balears i  cal anar a la península per poder córrer en elles.

Des de Claudia Troppa Sport Center estam molt agraïts amb el club alemany, que ens va acollir a casa seva.

Danke Enkheim LEICHATHLETIK FRANKFURT