Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1524
Quinta victòria pel Parque Nereida Suites Hotel!



Dissabte 23 de Novembre 
Parque Nereida Suites Hotel 3 - Madre Alberta “B” 1

Sets: 25-19/25-11/23-25/25-7
Jugadores: Lena Torremocha, Marta Muñoz, Marta Rodríguez, Maria del Carmen, Mariona Fullana, Valentina Fuentes, Lena Rocha, Glória Reche, Elena Navarrete, Marta Muñoz, Neus Garau, Aina Alzamora, Ainoa Pérez i Paula Lorenzo.

El partit començà amb un gran canvi de mentalitat per part de les jugadores de Capdepera. La por i els nirvis es deixaven de banda per centrar-se en disputar el partit.

El primer i segon set va transcórrer amb la mateixa dinàmica, sense fallar serveis i estant atentes en defensa, sobretot a la xarxa. Tot i així se va haver de lluitar per acabar guanyant el set.

El tercer set les jugadores van sortir una mica confiades i això els va passar factura. L'altre equip va aprofitar la baixada d'intensitat de l'equip gabelli i se va dur el set amb un ajustat 23-25.

El darrer set s'havia de guanyar i la reacció de les jugadores va ser espectacular, ja que no van donar opció a l'equip contrari. En tot moment van tenir el set controlat jugant un volei vistós.

Les reflexions finals van ser molt positives, les jugadores van gaudir de jugar i van assaborir la victòria. Això els dóna energia i confiança per afrontar els pròxims partits.

Finalment, l'equip de volei vol donar les gràcies a tota ala gent que fa possible que aquest projecte esportiu creixi.