Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1966
Escolar 0 - Pilares 0


El resultat d’avui comença a ser molt preocupant. Sembla, talment, que hem entrat dins una dinàmica negativa, semblant a la que tinguérem l’any passat arrel i després del partit del Vilafranca. A hores d’ara, tenim molt poc marge d’error. L’ascens ens sembla un objectiu molt mal d’assolir doncs, cada jornada, amb aquests resultats, és més llunyà i més mal de conquerir.

Avui l’Escolar ha sortit per feina, fent en un no res, tres jugades de perill i dos córners seguits. Realitzàvem una tímida pressió al seu centre del camp que donava bons resultats i el robatori de pilota, per part nostra, era continu. Tot aquest bagatge s’ha anat esvaint així com anaven passant els minuts. El joc ha entrat  dins d’un impàs de centre campisme estèril del tot. La banda dreta, com sempre, ha sigut la nostre millor arma d’atac, jugant amb ruptura i penjant bons centres a dintre de l’àrea rival. Però, malgrat el bon joc den Miki, la seva velocitat i les seves habilitats l’Escolar no pot dependre sols d’un únic jugador. Pensem, fora voler entrar amb valoracions tàctiques, que ens fa falta un davanter centro com el menjar. La voluntat i el córrer constantment que mostra el  nostre número onze no és suficient per portar tot el pes de l’atac del nostre equip. Sens dubtes, necessitam qualque cosa més, que la simple voluntat d’un jugador que el lloc que ocupa li ve del tot gran.



El nostre centre del camp avui no ha estat del tot fi. En Fajardo sembla com si jugues lesionat, motiu que implica, que no pot donar tot el que ell ha demostrat tenir. En Crespo, mancat de minuts i de ritme, fa el que pot, però no es suficient com per donar solidesa a la línia de mitjos. Avui, davant un equip que no ha creat ni una sola ocasió de perill i què, la seva línia de quatre defenses, ha jugat sempre molt endarrerida i molt còmoda, tal vegada, era una bona oportunitat, com per jugar amb un sol pivot defensiu i col·locar un jugador més a la línia de mitjos o a la davantera. Avui la nostre defensa ha demostrat solidesa i més velocitat que els atacants rivals, desbaratant tots els intents de l’equip visitant.

Ha arribat el moment, on les ganes i bona voluntat, que sempre demostra l’Escolar, no són suficients com per treure resultats positius i assolir posicions capdavanteres.

Hem d’intentar reaccionar urgentment i donar la volta a aquesta dinàmica que ens te del  tot bloquejats. A les acaballes del partit d’avui, hem tingut dues clares ocasions de gol que el porter ciutadà, ha sabut desbaratar amb molt d’encert. Poca cosa més ha donat  de sí aquest partit.

L’Escolar te plantilla suficient i de qualitat com per adreçar el bon rumb, hores d’ara,  perdut del tot. Tenim un gran entrenador que sap molt de futbol i que sempre cerca treure el cent per cent dels seus jugadors. Tenim un directiva que esta bolcada treballant per el bon anar del primer equip. Enguany l’afició respon com fa molts d’anys que no ho feia. Amb tots aquests factors no podem caure amb la complaença i conformar-nos amb tant poca cosa. Anem, doncs, tots plegats i de veritat, d’una vegada i per totes, a  cercar el bon joc, els gols i a canviar la inèrcia de mals resultats.

Resultats del cap de setmana:

AT.MARRATXI 5-JUVENIL 2
CADET 4-AT.CIDE 2
INFANTIL F11 0-MANACOR 9
INFANTIL F11 1-LA SALLE 7
INFANTIL F7 8-ES PLA 5
ALEVÍ A 5-XILVAR 3
CALA D'OR 4-ALEVÍ PRIMER ANY 0
BENJAMÍ A 0-RCD MALLORCA B 4
PLA DE NA TESA AT 7-BENJAMI PRIMER ANY 0
SERVERENSE B 2-PREBENJAMÍ 5