Vist: 1749

Pòrtol 2 - Escolar 1

Després del partit de la setmana passada,  on l’Escolar va realitzar un partit on superà a un Artà que va venir a Capdepera com a líder, avui hem pogut contemplar, bocabadats, com l’Escolar de la setmana passada, de sobte, ha desaparegut. Si avui haguéssim jugat amb la meitat de motivació que la setmana passada un altre resultat hagués tancat el marcador.

Una primera part on, als cinc minuts de joc, l’Escolar ha gaudit de tres clares ocasions de gol que no s’han pogut traduir en una avantatge en el marcador. El Pòrtol ha sigut molt intel·ligent i ens ha plantejat un joc similar al que el que ens va plantejar el Lloret. Joc directe, joc aeri i pilotada cap endavant. L’Escolar en tot moment ha intentat jugar a futbol però l’oposició i el plantejament que ha proposat el rival ho han impedit. L’Escolar en cap moment ha agafat el ritme de joc al partit. El Pòrtol, fora haver fet res de l’altre món, s’ha trobat amb un 2-0 al seu favor. El primer gol, a resultes d’un penal al minut 17, ha fet mal a la concentració de l’equip visitant i a un plantejament que no acabava de donar el resultat que el míster gabellí havia previst. El segon gol, minut 45, ha sigut la sentència d’un partit que no passarà a la historia per la seva brillantor.

La segona part no ha canviat gairebé gens del vist a la primera part. Un rival que en la primera jugada de la segona part hagués pogut sentenciar el partit i que s’ha de dedicat a pegar pilotades cap endavant i adormir el partit en contínues pèrdues de temps. L’Escolar malgrat un joc desdibuixat ho a intentat en tot moment però la necessitat imperiosa de marcar l’han fet entrar dins una dinàmica de joc imprecís. El gol de l’Escolar ha arribat en una jugada de coratge i força quan faltaven quinze minuts per acabar el partit. Aquest gol ha fet que l’Escolar entràs dins del partit i ha aconseguit pujar una mica el ritme de joc gaudint de tres o quatre ocasions per posar l’empat al marcador. El Pòrtol fent un clar anti-futbol ha sigut mes llest i han imposat la seva veterania a un Escolar que s’ha vist que te una clara dependència dels gols den Jaume Faba.

Una llàstima doncs avui era un d’aquets partits on s’esperava un resultat força positiu. Però, malauradament , no sempre es pot guanyar, malgrat sigui el desig de tot l’equip. La setmana que ve tindrem una altre oportunitat de retrobar-nos amb la victòria. No serà fàcil, ja que el Baleares ocupa llocs capdavanters. De moment Es Figueral ha estat un camp on el contrari s’ha hagut de rendir al bon joc del club gabellí. Esperam que continuï essent així.