Vist: 2431
Toni Gómez campió absolut del I Torneig Seguros Bilbao - Tennis Bellaplaya, de Cala Rajada

El passat diumenge 17 d'agost es van celebrar a les noves pistes del Club de Tennis Bellaplaya de Cala Rajada les grans finals del I Torneig de Tennis Seguros Bilbao Tennis Bellaplaya. Després d'una setmana de molts partits, entre els més de seixanta participants, arribaven a la darrera cita els millors de cada categoria.

Els guanyadors van ser els següents:

Benjamí en Sergi Navarro va superar en Noe Amer per 6/2 i 6/1

Image

Infantil A en Joan Aso va derrotar en Vicenç Marí per 6/4 i 6/0

Image

Image

Infantil B en Miquel Martí es va proclamar campió davant en Carles Liesegang per 6/1 i 6/1

Infantil femení na Núria Barbón va vènçer a na Cati Seifer en un disputat partit per 7/5 i 7/5

Image

Absolut Consolació en Jordi Muñoz va derrotar en Christian Hogrefr per 7/5 i 6/2

I el campió absolut va ser en Toni Gómez que en un emocionant partit es va imposar a en Rafael Riutort per un ajustat 7/5, 5/7 i 7/6.

Image

Tots ells varen rebre els trofeus que els acreditava com a campions o finalistes, mentre que la resta de participants varen rebre com a recordatori samarretes i gorres entre d'altres premis. Els guanyadors de cada categoria base també disfrutaran d'un fantàstic Clínic de tennis impartit per en Sito Fons al Tennis Bellaplaya, mentres que en Toni Gómez disfrutarà d'un sopar per a dues persones a la Pizzeria Alcapone.
   Per acabar destacar la gran participació en aquest primer torneig, així com el gran nivell dels participants, sobretot els nins i nines, entre els quals ventura en sortirà una futura estrella. També destacar la gran assistència de públic els diferents dies en que s'ha disputat el torneig, en especial el diumenge a s'horabaixa a veure les finals. L'organització i patrocinadors van confirmar la intenció de seguir celebrant anualment el torneig, millorant els premis i augmentant el nombre i nivell de participants si és que es pot.