Vist: 1644
Gran inici de temporada! El Parque Nereida Suites Hotel comença la lliga amb victòria.

Parque Nereida Suites Hotel 3 - CV Pollença 0

Sets: 28-26 / 25-17 / 25-18

Jugadores: Lena Torremocha, Marta Muñoz, Marta Rodriguez, Clàudia Adrover, Gloria Carmona, Mariona Fullana, Valentina Fuentes, Elena Navarrete, Lena Rocha, Maria del Carmen Peña, Ainoa Pérez, Neus Garau, Paula Lorenzo, Aina Alzamora.

El partit s’inicià amb molts de nirvis i por, ja que es venia d’una temporada complicada, i això es veia reflectit al marcador, acabant el primer set amb un ajustat 28-26. El CV Pollença en cap moment va perdre la cara al partit, guanyant molts de punts amb el servei i defensant cada pilota. Durant el  segon i tercer set, l’equip va estar més organitzat, elaborant jugades amb els 3 tocs fins i tot acabant amb atac. D’aquesta manera es van guanyar els dos sets, acabant amb un 25-17 i 25-18.

Ha estat un partit on s’ha vist la feina feta durant aquests mesos i on les jugadores han demostrat que la feina surt a profit. Cal destacar que 5 de les jugadores que formen part de l’equip, han debutat dins el món de la competició.

Només ens queda seguir treballant i donar les gràcies a tota la gent que fa possible aquest projecte!