Vist: 1860
Escolar 4 - Establiments 3

Abans de l'inici de partit, es guardà un minut de silenci per la mort d'Isaac Marta, de 17 anys, jugador del juvenil Porto Cristo, mort en accident de trànsit.

L’Establiments fora ser res de l’altre món ens ha posat les coses prou difícils en un partit on a la porteria verda-i-blanca han sorgit importants dubtes.  A la primera part, l’Escolar al primer minut, en un contraatac, ha marcat l'1-0 que donava a entendre que el partit seria un desfer calces.  Malgrat el gol els de ciutat han agafat el domini del partit fent recular les línees que el míster havia disposat.  La bona col·locacio tàctica del verds han fet estèrils totes les intencions d’atac dels rivals que s’han estavellats, cada vegada amb els jugadors de la defensa de l'Escolar.
Tot i que l’Establiments ha duit el pes del partit, l’Escolar, a les acaballes de la primera part, ha tornat a marcar anant al descans amb un tranquil·lizant 2-0.

La segona part ha anat per el mateix camí que la primera. Ha estat quan en Maya s’ha lesionat que l’Escolar ha entrat amb una mena de crisis defensiva on sortia a gol per cada arribada del rival d’avui.  El nirvis al camp i a la graderia han sigut evidents ja que l'Establiments hagués pogut igualar el marcador.  Sense cap dubte, avui, el millor ha sigut el resultat. Tres punts importantíssims que ens consoliden al llocs capdaventers de la classificació.
Diumenge que ve mesurarem les forces amb al Lloret. Convindrà millorar el joc demostrat avui si volem seguir amb els resultats positius.