Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1839

Sóller B 5 - Escolar 3


Primera travelada a un desplaçament complicat.

El Sóller ha sabut aprofitar les errades de col·locació i el mal començament d’un Escolar desconegut. L’Escolar ha encetat el partit amb una actitut molt tèbia i amb poca intensitat. Fruit d’aquests errors als deu minuts de joc ja perdíem 2 a 0. De mica en mica ens hem anat reposant i hem acabat la primera part dominant i aconseguint anar al descans 2-1.

Tot d’una començada la segona part el Sóller ens a marcat el 3-1 i, la veritat sigui dita aquest gol ens ha fet mal. Els nostres s’han posat a fer feina de bon de veres aconseguint escurçar distàncies. El 3-2 ens donava la força suficient per poder donar la volta al marcador. Malgrat l’esforç no ha sigut possible ja que en dos contraatacs ens han tornat a marcar.

A les acaballes del partit hem escurçat diferències però ja ha estat massa tard per reaccionar.

És una llàstima no haver pogut treure alguna cosa més positiva. Tindrem que esperar al proper partit contra el Montuïri per refer-nos d’aquesta ensopegada.

Després de tres jornades cap equip ha guanyat els tres partits, cosa que parla de la igualtat que podrem trobar al llarg de la temporada. Tot i això ja comencen a destacar els qui poden ser els "gallets" de la categoria.




Aquesta darrera setmana hi ha hagut una agra polèmica a les xarxes. Per part nostra reproduïm el comunicat de l'Escolar on deixa clara la postura del club:

En relació als comentaris abocats en xarxes socials, relatius a aquest Club, volem participar el següent:

En primer lloc, en el C.E. ESCOLAR, mai i reiterem, mai, deixarem a cap nen que vulgui jugar a futbol, ​​sense poder exercitar aquest esport. Aquesta ha estat la política practicada per l'actual Directiva i que es complirà fins a la finalització del mandat. En definitiva, tots els nens que vulguin formar part del C.E. ESCOLAR, tenen les portes obertes.
En un altre ordre de coses i en relació a un equip en concret, hem de matisar i puntualitzar perquè quedi del tot clar, que es va realitzar una reunió amb els pares dels nens. En aquesta reunió tots els pares van estar d'acord amb el que es va exposar en la mateixa, ja que a causa del nombre de nens, no es podien confeccionar dos equips i per a un sol equip eren massa, ja que l'entrenador hauria de deixar sense convocar setmana després setmana a més de 10 jugadors, cosa inviable.
Per tant es va proposar, el generar una plantilla amb 21 o 22 jugadors, i la resta, se'ls proporcionaria un monitor, perquè seguissin entrenant i en cas d'absència, baixa, lesió. etc d'algun component de la plantilla, poguessin entrar a formar part en les convocatòries d'aquest equip. Aquest va ser el contingut de la reunió i en què hi va haver consens ple.
En relació als Entrenadors que formen l'organigrama del Club, per part de la Directiva i Coordinador, s'ha realitzat un enorme esforç per intentar aconseguir aconseguir els millors entrenadors. Prova d'això, és que tots els entrenadors estan titulats oficialment i diversos d'ells amb Nivell II.
En resum, totes les decisions sobre els equips que formen part del C.E. ESCOLAR, s'han pres tenint en compte l'opinió dels pares dels nens que formen part de les plantilles i així se seguirà realitzant.

Per part del C.E. ESCOLAR, no volem entrar en polèmiques de cap tipus, ni farem cap altre escrit en xarxes socials, que no fan altra cosa, que provocar l'animadversió de persones que no saben la realitat dels fets.


C.E. ESCOLAR