Vist: 1763

El Levante s'imposa 2-3 a l’equip mallorquí a la Supercopa disputada a Cala Mesquida

No va poder ser. Tot i fer un gran partit, el CD San Francisco va perdre 2-3 a la pròrroga de la final de la Supercopa d'Espanya de futbol platja, disputada a la platja de Cala Mesquida davant el totpoderós Levante, actual campió de lliga i copa.

Els homes de Paco Esteban van aconseguir remuntar el 0-1 inicial, arribant-se a posar 2-1 amb el marcador a favor en la segona part però l'equip valencià va aconseguir la igualada per forçar la pròrroga de 3 minuts.

Quan ja s'havien disputat 2 minuts i tot semblava indicar que hauria tanda de penals, els valencians van aconseguir el 2-3 i el títol.

El Levante UD arribava com a campió de Lliga i de Copa i el San Francisco com a subcampió de Copa.

Gran ambient a les grades. Els mallorquins van marcar per mitjà de Jorge Fernández i Hugo, mentre que el Levante va fer gol per mitjà de Donaire, Jonatan i Antonio Major. El Levante aconsegueix la triple corona després de guanyar la Lliga Nacional, Copa RFEF i Supercopa. L'organització per part de la FFIB va ser un èxit, gràcies també a la col·laboració de l'ajuntament de Capdepera.

Acabat el partit les autoritats van lliurar medalles a tots els jugadors i la copa al capità del Levante.

En acabar el partit jugadors i espectadors van gaudir d’un sopar gratuït.