Vist: 2117
Inés Lorenzo protagonista del Campionat de Mallorca amb 3 ors.

Dissabte passat , 15 de juny, va tenir lloc la final de la categoria sub.12 al poliesportiu de prínceps d'Espanya. Els atletes del club van demostrar tot el que han anat adquirint aquesta temporada i els resultats han estat de matrícula d'honor.

Inés Lorenzo amb tres ors quedo triple campiona de Mallorca a 60, 60v i 500. Al 60 ja portava guanyant totes les carreres en tota la temporada, però se li resistien les tanques, cosa que va aconseguir en aquest campionat guanyar a l'atleta de Porreres , en canvi en la prova de 500m, on normalment la seva tàctica és sortir primera i intentar arribar primera, va ser molt diferent, el cansament, nervis li va fer sortir més endarrerida del que és normal i marc un final sorprenent a falta de 80m anava quarta i fins i tot arribo aconseguir el cap de carrera.

Els altres medallistes van ser:

Paula Lorenzo va aconseguir una plata i dos bronzes subcampiona de Mallorca en salt de longitud i bronze en 60 v i 1.000m.

Víctor Walrabenstein va ser subcampió de Mallorca a 60v i bronze en 500 i 4x60.

Jaume Llaneras va ser subcampió de Mallorca a 1.000m i bronze en pilota i 4x60.

Sergi Silveiro bronze en 4x60.

Miquel Àngel de Joan bronze en 4x60. Miquel Àngel cal destacar que és de la categoria de primer any i el seu primer any d'atletisme, gran projecció que ha fet aquest atleta durant la temporada.

A més, han tingut una bona actuació Maria Servera en salt de longitud. Julia Crespo i Llucia Escanelles a 60m, Valentina Queirolo en pes i Cristina Miquel en els 1.000m

Però sens dubte la que més ha lluitat ha estat Aina Miquel, que porta ja un parell de setmanes amb una tendinitis que li ocasiona moltíssimes molèsties i dolor, tot i així, ha vingut a competir ja que s'havia guanyat les places.

Els i les atletes club Claudia Troppa Sport Center acabaren el curs amb una festa i el lliurament de trofeus i diplomes al Cap Vermell Country club.