Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1571


Dissabte passat, dins del programa de les Fires i Festes de primavera de Manacor, es va dur a terme la 5a edició del Torneig infantil de judo “Moli d'en Xema”. El torneig és promogut per la AMIPA del Col·legi, amb l'organització a càrrec del Renshinkan i el patrocini de l'Ajuntament de Manacor.

Puntual tal com estava previst, es van presentar les escoles participants. Les paraules de benvinguda van ser a càrrec de la representant de l’AMIPA, Carme Barceló, i del Regidor d'esports d l’Ajuntament,  Miquel Perelló. El lliurament de premis va ser entregada conjuntament amb la directora del centre Maria Antònia Nadal.

Les instal·lacions  esportives del Col-legi es van vestir de gala i van servir d'escenari en què els prop de 300 assistents, acompanyants, esportistes, organització etc... que van gaudir de les actuacions del millor judo infantil. Les edats reservades eren dels 4 als 14 anys. Van haver 108 nins i nines participants que van prendre part en les dues modalitats que hi havia en joc, la d'exhibició de randori i la de competició.

Les escoles convidades: de Manacor La Puresa, Simó Ballester, Jaume Vidal i Renshinkan;  també Renshinkan Cala Rajada; Son Servera;  el Poliesportiu Na Caragol (Artà); el Col-legi Rosa dels Vents de la Colònia de Sant Pere; el Juníper Serra de Petra, Mestre Guillem Galmès de Sant Llorenç; Punta de n’Amer de Sa coma; Na Penyal de Cala Millor;  i els amfitrions, el Col·legi Molí d'en Xema de Manacor.

En definitiva un espectacular festival de judo on també vam poder gaudir d'una actuació de judo de competició duta a terme pels representants del RSK al passat Campionat d'Espanya Escolar celebrat a València. Lluís Llull, Joan Toni Gallardo, Marc Vives, Saif el Arjouni, Irene Alba i Sofia Nieto, que van rebre una distinció per part de l’Ajuntament.