Vist: 2208
Escolar 2 - Serralta 2. Amb vuit juvenils a l'alineació

Gran partit, uns dels millors d’enguany, el que s’ha pogut gaudir avui horabaixa. Avui, després de molt de temps s’han pogut escoltar aplaudiments a la grada del municipal gabellina.
L’Escolar avui ha tornat sortir d’inici amb sis juvenils i ha acabat el partit amb vuit, que juntament amb els pocs veterans que quedaven han jugat un partit d’un ritme intens fora donar cap pilota per perduda.

L’Escolar ha sabut remuntar un partit que s’ha li havia posat costa amunt, ja que la primera part a acabat 0 a 1 a favor dels visitants. Les indicacions del míster al descans han donat el seu fruit i en una treta d’una falta els gabellins han empatat el partit. El gol ha esperonat, encara mes, els locals que deu minuts mes tard, a una bona jugada, han posat el 2 a 1 al marcador en una gran jugada.

A les acaballes del partit, l’Escolar ha estat a punt de fer el 3 a 1, però la manca de veterania i els nirvis han errat el xut. Tot seguit el Serralta ha aconseguit marcar l’empat.

A conseqüència d’aquest gol un jugador local ha retingut la pilota i el rival li ha llevat d’un cop de puny per lo que l’àrbitre ha mostrat la targeta vermella. Al retirar-se als vestidors entre paraules més gruixades s’ha s’ha produït una picabaralla a la grada, entre locals i visitants, a la que s’hi han afegit jugadors visitants que han botat a la grada agredint al públic local.

Davant aquest panorama i faltant dos minuts l’arbitre ha decidit donar el partit per acabat. Aquí teniu dues fotografies d'aquest lamentable incident.

Avui podem destacar a tot l’equip per la seva entrega i compromís. Veure a aquesta joventut ens dona molt de coratge cara a la propera temporada. Avui s’ha baixat la barrera i han aplegat la paradeta a Es Figueral. Vist lo vist avui el públic ha quedat amb ganes de mes futbol però ja serà la propera temporada quan la afició, que avui, ha respost, tornarà a gaudir del futbol.

La setmana que ve, dins Pòrtol, serà quan acabi del tot la temporada.

Repetim: gran partir el realitzat per l’Escolar que ha merescut en tot moment la victòria d’aquest partit d’acomiadament.