Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1649

Alqueria 2- Escolar 0



No vos ha passat mai no tenir ganes de fer res? O no tenir res a dir? O pensar que el que heu de dir val mes no dir-ho? O que si ho deis, encara se’n riuran o, el que es pitjor, s’ho agafaran malament?

Una crònica amb la millor intenció. Convençuts de voler el millor per l’Escolar. Carregats de la millor voluntat que d’altra cosa. Desprès ens demanam si val la pena...Perquè, ho podeu creure, no sempre les cròniques són acceptades amb la mateixa voluntat amb que han estat escrites. A més, a l’hora d’escriure procuram despersonalitzar les nostres postures al màxim. La nostra intenció és aportar criteris que creiem vàlids. Després, en el carrer o en el cafè, ja no es el mateix. Llavors ens hi enfadam de bons i de veres. I passa el que passa. Al cap i a la fi el futbol és tan sols un passatemps que l’hem d’agafar com a tal i deixar-mos de coverbos.

Aquesta jornada l’Escolar, amb sis juvenils a l’equip titular i n’Emo com únic suplent, ha perdut el partit amb molta d’honra i, fins i tot, amb certs moments de bon futbol, que tan sols li ha faltat una mica més de força, veterania i un poc més d’equilibri entre les línies. A molts de partits haguéssim firmat veure un Escolar com el que hem vist avui. Creim que amb la saba que ve, al manco les il·lusions, romanen intactes i creim que més prest que tard es podrà lluitar per fites del tot importants. Avui voldríem destacar en López que juntament amb la seva defensa i la seva feina han fet que el resultat no fos més gran. Com he dit abans avui tenim que estar contents amb la bona imatge que ha donat un Escolar molt jove. La setmana que ve serà el darrer partit d’aquesta mala temporada que jugarem a Es Figueral. Estaria be poder acomiadar-se amb una victorià davant del Serralta. Ho desitjam de tot cor!


fotos arxiu


Altres resultats:
Felanitx 8-Juvenil 1
Infantil F7 13-At.Es Liceu 2
La Unión C 2-Aleví A 8
Sp.Manacor A 5-Aleví B 1
Benjamí A 2-Alcudia 3
Petra 6-Benjamí B 0
Prebenjamí 3-Club Juv. Petra 0