Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1804
Escolar 1 - Santa Mónica 3

 Alexis Leonel, debut del cinquè porter d'aquesta temporada


El líder Santa Monica ha imposat la seva veterania i pegada davant un Escolar desconegut. Poc futbol s’ha pogut veure aquest horabaixa a es Figueral. El Santa Mónica ha estat un ganivet constant per la seva banda esquerra. El número 10 de l’equip de Ciutat ha duit de bòlit a tota la defensa blanc-i-verda que en cap moment ha sabut com aturar les internades d’aquest bon jugador que ha marcar dos dels tres gols de l’equip visitant. Cal també destacar tres grans aturades del porter visitant. Si no hagués estat tan encertat tal vegada el resultat hagués estat un altre. Però ja se sap, a les dinàmiques positives totes els hi posen. En canvi, el nostre porter, debutant, després d’una desafortunada errada ha encaixat el primer gol el minut dos de la primera part.

L’Escolar està demanant a crits que aquesta temporada s’acabi ja d’una vegada. Necessita un reset. Hem pogut observar que el nivell físic de l’equip es clarament millorable. Ara, pensam que ja es tard però creim que si no s’entrena entre setmana tampoc es pot jugar a un bon nivell el dia del partit. La pròxima temporada es tindrà que arreglar l’aspecte físic i reconduir l'aspecte tàctic. Aquesta temporada el sistema tàctic no ha donat el resultat que tots ens hagués agradat.

L’Escolar sembla que ha entrat dins d'una dinàmica negativa. Gairebé ja no recordam quin va esser el darrer partit que es va guanyar. Malgrat aquesta situació encoratjam a tot l’equip perquè puguin donar la volta a la truita i entrin dins una dinàmica positiva que fora cap dubte és el que tots volem.



Resum cap de setmana:

Pollença i Port 7-Juvenil 3
Cadet 6-Llubí 0
Infantil F11 3-Calvià 4
Aleví A 7-Constancia At. B 3
Sp.Rtvº.Ciutat de Palma 1-Benjamí A 2
Benjamí B 1-Cala d'Or A 10
Cas Concos 0-Prebenjamí 8