Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1642
Excel·lent actuació dels minis del Reshinkan al Torneig de Cala Rajada de judo per a l’Edat Escolar


 

Diumenge passat i en el marc del mes de l'esport gabellí organitzat per l'Ajuntament de Capdepera, els judokitas de la comarca es van donar cita a les instal·lacions del Poliesportiu Es Figueral. I com no podia ser d'una altra manera, aquestes van estar al màxim. Els acompanyants dels 204 nins i nines inscrits a la XXXIV edició del Trofeu Gabellí van omplir la graderia i una vegada més vam tenir l'ocasió de veure el millor judo infantil en què els preescolars van ser els més aplaudits i van fer les delícies de tots els allà presents.

El Trofeu de Cala Rajada es distingeix dels altres ja que aquest té dues modalitats diferents, l'exhibició tècnica de randori per edats dels 3 als 7 anys i la competició reservada a partir dels 8 anys, els no interessats a competir tenen també les seves categories reservades en la modalitat exhibició.

S'inicià el campionat amb les paraules de benvinguda per part del President del Renshinkan Pep Mascaró i la presentació de les 17 escoles de judo participants: Mallorca Nord Judo (Pollença), Judo Brenes (Sa Pobla), Col·legi Fra Juníper Serra (Petra); de Manacor els Col·legis Jaume Vidal, Simó Ballester, La Puresa, Molí d'en Xema, i el Renshinkan; de Sa Coma el Punta de n'Amer; de Sant Llorenç, el Mestre Guillem Galmes; de Son Servera el Renshinkan; de Cala Millor, Na Penyal; de sa Colònia de Sant Pere, el Rosa dels Vents; d'Artà, Poliesportiu Na Caragol i els amfitrions el S'Alzinar de Capdepera, S'Auba de Cala Rajada i el Renshinkan.


CAMPIONAT D'ESPANYA DE KATAS

Manolo Peña i Lluís Llull, tori i uke respectivament de la, Kime No Kata, van debutar en aquesta impressionant competició com és el Ct. Nacional de Katas. Fuenlabrada (Madrid) va ser la seu en la qual es van donar cita prop de 100 esportistes vinguts de tot el territori nacional.

Els representants del RSK, van realitzar unes brillants figures i van estar molt satisfets dels resultats que els van atorgar els jutges, superant les perspectives previstes per a aquesta ocasió.