Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1813


 

Diada de bàsquet a “Es Figueral”

El passat dissabte, 30 de març, va tenir lloc al poliesportiu “Es Figueral” una nova diada d’escoletes que tornà a ser tot un èxit. Aquesta vegada, l’organització va anar a càrrec del CB Capdepera, que van ser amfitrions de l’esdeveniment i coincidí amb la Fira de l’Esport del “Mes de l’esport gabellí”. La diada va resultar tot un èxit, una festa esportiva... no pogué sortir millor.





El CB Capdepera presentà  dos equip d’iniciació de de cinc jugadors cadascun i un equip de pre-iniciació de deu jugadors, participant en conjunt una vintena de nins i nines que són el futur del bàsquet gabellí , dels qui el club se sent molt orgullós.



Pel que fa a l’esdeveniment cal dir que alguns entrenadors dels clubs veïns informaren als pares i mares dels seus jugadors que reservaren el dia, ja que la diada de Capdepera ja és reconeguda a la comarca com un gran esdeveniment anual i tot un referent, no només pels jugadors sinó per a tota la família. Tots passen un matí divertit de bàsquet i s’afegeixen les activitats de la diada de l’Esport gabellí.



Cal agrair a tots els organitzadors i col·laboradors per la gran feina realitzada i anomenar, com és evident, als jugadors que s’ho passaren genial!

 

Junior masculí
CB Capdepera 87 – 71 Ciutat d’Inca.

Bon partit  el que ens oferiren  l’equip inquer i el gabellí. Els dos primers quarts mantenen  la tònica dels darrers partits, l’equip de Capdepera entra desconcertat, defensant malament i atacant fora cap.

El descans ha estat el moment per reflexionar i posar les idees en clar. Un parcial de 12-2, just després del descans, amb una pressió intensa que ha fet que l’equip local es centrés amb un canvi d’actitud.

Cal destacar la direcció d’equip d’en Joan Lluís, els contra atacs  d’en Llorenç Moll, l’actitud d’en Manu i l’anotació de n’Enrique. Gran actitud de l’equip.

 

Minis
CB Capdepera – CB Molinar

Non partit dels minis contra el primer classificat, fent un bon joc i posant tots les recursos practicats durant la setmana.

 

Sènior masculí
Sa Cabaneta 66 - 59 CB Capdepera

Bon partit dels sèniors en una pista sempre difícil, com és la de Sa Cabaneta. L’equip gabellí va posar contra les cordes al segon classificat de de la lliga imposant el seu ritme de joc i realitzant un bon treball col·lectiu tant a l’atac com a la defensa. El CB Capdepera va arribar a estar 5 punts per davant  en el marcador en el darrer quart, però un minut de desajust defensiu i la falta d’alçada (el gran handicap de l’equip)  van ser dos factors que vinclaren la balança a favor de l’equip local.

L’equip fa un bon treball  en aquesta fase final de la temporada, coneixent-se de cada vegada millor, adquirint un estil de joc, sentint-se de  cada vegada més còmodes a la canxa i realitzant bons partits.  A veure si hi ha sort en els propers partits i se pot aconseguir qualque victòria més sovint.