Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1786
Participarà aquest any en un torneig de Futbol de Setmana Santa, a la província de Tarragona




Des de dijous, dia 18 d'abril fins al diumenge 21 d'abril. En concret es tracta de la 39 Edició del Torneig de Sant Sebastià, (patró del poble), a la localitat de la Canonja d'uns 6000 habitants a nou quilòmetres de Tarragona. Aquest torneig és un dels més prestigiosos que se celebren a la zona i cada any concorren equips de primer nivell i aquest any l'equip punter serà l'Athletic de Bilbao.


J.F Vega, delegat dels alevins del CE Escolar

En la Categoria ALEVÍ, hi haurà quatre grups de quatre equips cada grup. El Escolar, estarà enquadrat en un d'ells i disputarà en la fase prèvia tres partits. En concret jugarà un partit dijous a la tarda, dos partits el divendres al matí, dissabte es disputaran les semifinals i diumenge la gran final.
Serà una gran experiència per a aquests nens, els quals a més de ser companys d'equip, són amics i d'aquesta manera podran gaudir tots d'aquests quatre dies de convivència, estant allotjats en un hotel de la localitat on es disputa el torneig, on també es allotgen la resta d'equips participants, arribats des de tota la geografia espanyola. Per tant podran intercanviar opinions i experiències amb la resta de jugadors.


M.A. Ruedas, entrenador dels alevins del CE Escolar

Així mateix, es té previst el divendres 19 d'abril, anar al Parc de Port Aventura, per gaudir de les instal·lacions.
Per tant serà una gran experiència inoblidable per als components de l'Equip Aleví A, a la que estarà representat en Club C.E. ESCOLAR, en tan prestigiós torneig.
Informarem dels resultats

Best