Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1838
Un dissabte carregat de volei!



El passat dissabte 16 de Març la nostra escoleta de volei es va desplaçar fins a Villafranca per poder disputar una nova diada de volei.


Capdepera hi participà amb dos equips benjamins i disputà partits contra diferents pobles de Mallorca; com ara Petra, Villafranca, Algaida, Son Servera, Manacor, Artà i Muro.


Aquestes diades es realitzen perquè els infants puguin gaudir d'un matí de volei, de convivència amb altres infants de diferents indrets de l'illa i per posar en pràctica els valors de l'esport que són una part fonamental dins aquest món.


Partit Urbia Voley Palma VS Conectabalear CV Manacor

El capvespre del mateix dissabte, el nostre equip Infantil i el grup de joves es van desplaçar fins al pavelló de Son Moix a Palma per gaudir del derbi mallorquí que disputaven l’Urbia Voley Palma contra Conectabalear CV Manacor, dos equips que actualment regeixen a la categoria màxima de volei, la Superlliga Masculina. Va ser un partit vibrant i amb nombrós de públic.
Van poder gaudir d’un partit d’èlit. Al final del partit es van poder realitzar algunes fotografies amb els jugadors.

Van tornar molt contents d’haver pogut gaudirr d’aquest capvespre de volei!

  
Destacats!

El diumenge 17 de Març, el Club Esportiu Escolar es va desplaçar fins a Valldemossa per jugar el seu partit de Lliga corresponent. Allà es va fer el passadís a les nines de volei infantil que van quedar campiones del mateix grup que les nostres de Capdepera.
Al nostre entrenador Jaume Faba se li entregà un petit obsequi per les nostres jugadores, ja que el seu darrer partit de lliga, el qual les donava el triomf del campionat, el van jugar a dins Capdepera i ens volien donar l‘enhorabona per l‘esportivitat que es va tenir amb elles.
Amb aquest gest feim veure que l’esport és molt més que guanyar o perdre, que hem donat una gran imatge per tot allà on hem jugat i hem deixat el nom de Capdepera ben alt.

 

Moltes gràcies Club Volei Valldemossa!

Passadis del UE Valldemossa - CE Escolar al equip campió de lliga de Volei, categoria Infantil Femení Grup B-1. Que es va proclamar campió el passat diumenge al poliesportiu de Capdepera. L'equip de Valldemossa va marxar molt content amb l'equip i l'afició de Capdepera on varen destacar l'esportivitat i per això va fer arribar un regal a les jugadores del Parque Nereida Suites Hotel. L'esport es molt més que guanyar o perdre

Clicau l'imatge per a veure el vídeo: