Vist: 1734

Insular femení
Molinar 102 – 55 CB Capdepera

Partit molt fluix el que van disputar les sèniors el passat diumenge, 24 de febrer, en el camp del Molinar contra un equip que tenia les idees molt clares i que castigà molt  i molt be amb els contraatacs, de fet aconseguí la majoria dels punts d’aquesta forma. L’incapacitat de l’equip per a realitzar un bon balanç defensiu i el desgast físics per ser només 7 jugadores, van ser les causes principals de la derrota.

Així mateix cal dir que les gabellines, quan volen poden demostrar davant qualsevol equip que són grans jugadores i que saben jugar molt be en equip, com quedà demostrat en el tercer període, que aconseguiren guanyar amb un notable 22-17.  És una llàstima que no disputessin tots els períodes de la mateixa forma.

Ara cal seguir treballant i no perdre l’il·lusió , ja que aquest equip és capaç de millorar i de jugar molt bé al bàsquet.

Infantil masculí
Andratx 73 – 34 CB Capdepera

Bon partit dels gabellins davant un gran Andratx- L’entrenador ha manifestat que es troba molt content per l’actitud que han mostrat els infantils durant tot el partit, inclús movent be  la pilota  i trobant l’espai necessari davant un rival tàcticament molt treballat.

Júnior masculí
Felanitx 40 – 62 CB Capdepera

Partit en el que els gabellins sortiren amb una gran intensitat, però després de 5 minuts i un parcial de 0-16 a favor dels nostres júniors aparegué la seva gran enemiga: la relaxació.  Al descans el marcador era un ajustat 25-26. Després del descans recuperaren l’agressivitat que caracteritza a l’equip i la solidaritat en l’atac i això ha fet que la diferència en el marcador i el camp fos de cada vegada més gran.

Diada de bàsquet a Porto Cristo

El passat dissabte, 23 de febrer, se dugué a terme una nova diada organitzada pel Consell de Mallorca, al que assistiren les escoles de bàsquet de la comarca.

El CB Capdepera assistí amb un grup de jugadors de la categoria pre-iniciació, que realitzaren petits circuits i proves de bàsquet, acabant amb un partit de demostració de “baby bàsquet”.

Els nins i nines s’ho passaren d’allò més be practicant bàsquet. I els pares i entrenadors van gaudir de veure’ls jugar, riure i  passar-s’ho be amb jugadors dels altres pobles.

Aquestes activitats són necessàries i interessants per a recolzar i iniciar els nins i nines en aspectes  com el companyerisme, les relacions socials, la motivació i l’activitat física integrada en la competició. Un esdeveniment d’aquest tipus és sempre un èxit!