Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1577
Nou triomf del Reshinkan al 4t Control Escolar, classificatori per al Campionat de Mallorca 2019



Resultat al 4t CONTROL ESCOLAR 

Lloseta va ser el punt de trobada d'aquest últim rànquing escolar (13 a 17 anys) en la qual prop de 80 nois / es representant als clubs federats van mesurar les seves forces per classificar-se pel insular,
El Renshinkan va estar molt bé 4 primers 2 segons i 2 tercers llocs és una excel·lent classificació.
Saïf El Arjouni, Wassim el Arjouni, Joan Toni Gallardo i Irene Alba, aconsegueixen la primera plaça. Soy Theunisse i Sofia Nieto aconsegueixen la medalla de plata, mentre que Pere Antoni González i Andreu Morey s'alcen amb la medalla de bronze.



L'EQUIP CADET DE TECNIFICACIÓ MALLORCA OBTÉ MOLT BONS RESULTATS A VALLADOLID

La feina que duen a terme els professors del Centre de Tecnificació Mallorca aquesta donant els seus fruits, en aquesta ocasió els cadets (15 a 17 anys) es van desplaçar fins a Valladolid, seu de la Copa d'Espanya de Castella i Lleó classificatoria per la fase final nacional i el resultat va ser sensacional.
Fabio Vera obté la medalla d'or, Pep Suau, Laura Pérez i Joan Carles Munar, obtenen la medalla de bronze. Alejandro Huertas, es proclama cinquè, María Martínez Salvador Barcelo i Derar Slaouli, aconsegueixen la 7a plaça.
Realitzen uns brillants combats però no obtenen resultat,: Laura Vicens, i Adrian Wood.
Els entrenadors de l'equip van ser  Paloma Pizá i Pep Mascaró, mentre que les funcions de president les va dur a terme Miquel A. Bisquerra.