Vist: 1679
Dia 17 de febrer, s’Alzinar futsal va guanyar un important partit contra el Sineu, per un contundent 8 a 2.

L’equip gabellí va sortir molt motivat i va dur endavant una excel·lent primera part, aconseguint acabar la primera part amb un 6-0. Una bona primera part, en la que l’equip local va desenvolupar un joc atractiu i efectiu.

A la segona part l’equip visitant s’ho va jugar tot i jugà amb el porter jugador, per tant mostrant una clara intenció ofensiva. S’Alzinar futsal va defensar la porteria eficàcia i reberen 2 gols i marcaren altres 2 aprofitant les contres, acabant el partit amb el 8 a 2 que indicàvem a l’inici.

El proper partit serà a Llucmajor, contra Urbanitzacions, un rival directe que es troba un punt per davant de l’equip gabellí. S’Alzinar futsal se consolida al cap de la taula classificatòria en una cinquena posició.