Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1537
El judoka del Reshinkan, Saif El Arjouni, aconsegueix la medalla d'or a la internacional Copa d'Espanya de Santiago




Saïf, va estar imparable dissabte passat al Santiago de Compostel·la, seu la Internacional copa d'Espanya infantil de Galícia. En un grup eliminatori de 22 esportistes, va dominar en tot moment la situació del tatami contra els representants de la comunitat amfitriona, a més d'Astúries, Extremadura, Madrid, Portugal, etc... Aquest és un molt bon resultat cara a la seva classificació de la taula nacional. El proper 9 de març, ens espera Alacant, en aquesta es definirà ja la definitiva classificació del rànquing valedora per al Campionat d'Espanya
Felicitar també a Joan Toni Gallardo, guanyant una ronda amb un impressionant ippon i també a l'esportista de Can Pastilla Ogonna Ikeme, per la seva medalla de plata.



EL Renshinkan acull el seminari d'arbitratge 2'019

Les instal·lacions del RSK han estat al màxim, s'han donat cita els professors, competidors i àrbitres de tots els clubs de la nostra Illa més gran. Aquestes setmanes s'ha dut a terme el curs i posterior examen per a les noves titulacions, i la posada a punt amb el seu corresponent reciclatge dels àrbitres titulats. Juan Andrés Martínez, director de l'arbitratge de Mallorca, ha estat l'encarregat de que les classes fossin divertides i entretingudes.