Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1722
 Es tornaren a quedar a les portes d’aconseguir un set




Dissabte 26 de Gener 
Voley Ciutat Cide Verd 3 - Parque Nereida Suites Hotel 0
Sets: 30-28 / 25-10 / 25-15

 Jugadores: Clàudia Adrover, Mariona Fullana, Marta Rodríguez, Marta Muñoz, Valentina Fuentes, Lena Torremocha, Ainoa Pérez, Isabel Moore,Gloria Reche, Maria de Carmen i Ariadna Garrucho.

El partit començà molt emocionant, jugant i lluitant cada pilota. Anant per davant el marcador la gran part de set, sense cap error de servei, semblava que aquesta vegada estava tot a favor per la victòria del set però arribant als punts finals, la mala sort i els nervis ens van tornar a perjudicar. I acabàvem el set amb ajustat 30-28.

A partir d’aquí les nostres jugadores quedaren tocades moralment i en el segon set es va veure reflectit dins la pista i vam acabar el set amb un clar 25-10 per l’equip contrari.

 

El tercer set es va començar amb la mateixa mentalitat que en el segon i quan es va voler tornar reaccionar, que els ànims havien tornat, la diferència de punts al marcador ja era massa gran, acabant amb un 25-15, i donant la victòria de partit a l’equip local. 

La reflexió que es va poder extreure al final del partit va ser que no s’han de desmoralitzar quan s’ha estat a punt de guanyar sinó que s’ha de seguir lluitant amb més ganes, ja que hi més oportunitats. 

Vos esperam  el dissabte, 2 de Febrer, a les 10’30h al Poliesportiu de Capdepera

PARQUE NEREIDA SUITES HOTEL – AD ALRAÓ