Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1795


Partit dissabte 19 de Gener
Parque Nereida Suites Hotel 0 - Madre Alberta B 3

Sets: 8/25 - 23/25 - 23/25

Jugadores: Clàudia Adrover, Mariona Fullana, Marta Rodríguez, Marta Muñoz, Valentina Fuentes, Lena Torremocha, Ainoa Pérez, Isabel Moore, i Gloria Reche.

Partit agredolç, ja que en el segon i tercer set es van tenir clares opcions de guanyar-los. Partit molt igualat, que finalment, per falta d’encert i errors arbitrals van donar la victòria a l’equip contrari.

Començà el partit i  el servei d’una de les jugadores de l’equip contrari en va fer molt de mal, ja que s’imposaven amb un clar 0-8, molt difícil de remuntar. Quasi no vam tenir opcions de lluitar la pilota i amb un clar 8-25 acabà el set.

En el segon set vam començar a reaccionar,  al principi ens va costar però  lluitant cada pilota vam aconseguir  remuntar, arribant a un ajustat 23-24. Una pilota dubtosa per l’arbitre, que per nosaltres era dins i punt a favor, ajustant-nos a un 24-24,  l’arbitre no ho tingué clar i pità nul, amb la repetició del punt, i amb el servei de la jugadora de l’equip contrari acabà el set amb ajustat 23-25.

Al tercer set es sortí amb més ganes i coratge que mai, ja que al segon s’havia perdut per la mínima, quasi tot el set  anàvem per davant al marcador amb diferència de 4 punts, però arribant als punts finals, 23-23, els nervis i la por ens guanyen  i ens fan realitzar errors de principiants.  Així que es repetia el mateix tanteig de punts que al segon set  23-25, donant la victòria definitiva a l’equip contrari amb un 0-3.

Acabà el partit i les jugadores se sentien tristes i amb molta impotència, ja que quasi es va poder assaborir la victòria de dos dels sets. Finalment a  les reflexions després del partit es va poder extreure un aspecte molt positiu, on totes les jugadores estaven d’acord, i és que s’ha vist una clara evolució, ja que al principi no arribàvem als 10 punts a favor i ara estem lluitant els punts finals de set per aconseguir la victòria.

Per acabar, l’equip Parque Nereida Suites Hotel vol donar les gràcies a totes aquelles persones que han fet possible realitzar aquest projecte i que puguin gaudir tant  de jugar!