Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1875

Escolar 3 -Constància B 1.   
Minut de silenci per la mort de Jeroni Garau. Pancarta d’ànims dels Alevins
Manca de serietat en els horaris dels partits 

foto arxiu



Primer partit de la segona volta jugat a un horabaixa de vent i pluja i molt poc públic. Molt bon partit el jugat pet l’Escolar que han posat joc i voluntat per remuntar un resultat advers. Fins i tot quan ha jugat amb un jugador manco l’Escolar ha estat superior. Durant tot el partit les línies dels verds han estat mes ben situades al terreny de joc. El vent ha dificultat el joc ambdós equips. Tres punts d’or que pujaran la moral de l’equip. Una altra vegada la línia defensiva ha estat molt encertada. L'entrenador fou expulsat abans de la mitja part per protestar.


Gols

    0-1 (5') TELLO CAÑETE, FRANCISCO
    1-1 (46') GRANADOS MULERO, XAVIER
    2-1 (60') FLAQUER LINARES, JUAN L
    3-1 (70') NIÑO LIZARAZO, ALEJANDRO HELY

Alineació 

25 MIR CANDELARIO, GUILLERMO A
2 GARCIA MANRIQUE, JAVIER
3 NIÑO RODRIGO, CARLOS
6 SUREDA RODRIGUEZ, DANIEL
8 MAYA SANCHEZ, JAVIER
11 BARBA ALZINA, MIQUEL
12 NIÑO LIZARAZO, ALEJANDRO HELY
18 FLAQUER LINARES, JUAN L
19 GRANADOS MULERO, XAVIER
22 TORRES TORRES, JAUME
23 FERNANDEZ MUÑOZ, CRISTOPHER

 Targetes

(41') MAYA SANCHEZ, JAVIER
(42') ADROVER LLULL, JERONIMO
(55') FERNANDEZ MUÑOZ, CRISTOPHER
(58') MAYA SANCHEZ, JAVIER
(68') NIÑO LIZARAZO, ALEJANDRO HELY



Pancarta d’ànims dels Alevins

 Els alevins "A" de l'Escolar dirigits per David Márquez, el dissabte, abans del partit Escolar-Constància, van tenir un gest molt humà desplegant una pancarta amb la inscripció ÁNIMO XISCO ESTAMOS CONTIGO, per animar Xisco Garau entrenador de l'equip prebenjamí, per la mort de el seu avi Jeroni Garau Tous. Tots els equips de l'Escolar van guardar a Es Figueral un minut de silenci abans dels seus respectius partits en memòria de Jeroni Garau, tota una icona que va ser per als pescadors de Cala Rajada.



Manca de serietat en els horaris dels partits. Demanam  més formalitat a la Federació.

Abans, fa temps tots els partits del primer equip de l’Escolar es jugaven el diumenge horabaixa i l'aficionat reservava al seu horari el diumenge que l’Escolar jugava a Capdepera per anar a veure el partit. Últimament un dia és a les quatre de dissabte, un altre dimecres o dijous a les vuit del vespre, partits canviats de terreny de joc per conveniències de l'equip de casa o del contrari, etc.

Canviar el partit o d’horari ara és fàcil: el diumenge l'entrenador no pot estar en el partit per vacances o algun jugador important tampoc,  idò canviam de data o horari. I s’obliden dels  pocs afeccionats que assisteixen als partits.

Dissabte dia 12 de gener a les 4 de la tarda a Es Figueral unes 30 persones per presenciar el Escolar-Pòrtol, aquest diumenge dia 20 a les 8 del vespre: quantes persones hi havia per veure el Escolar Constància "B"? perquè a aquesta hora és més possible agafar un refredat a veure futbol.

Queda dit!



Resum cap de setmana

Juvenil 2-Felantix 4
Infantil F11 8-Sant Jordi B 0
Aleví A 5-La Unión C 2
Aleví B 3-Cala d'Or 3
Benjamí A 3-Constància A 1
Santanyi CF B 6-Benjamí B 2
Prebenjamí 0-Cala d'Or 6