Pizzeria Satrigo CV Portol 3 - Parque Nereida Suites Hotel Capdepera 0



Dissabte 12 de Gener
Pizzeria Satrigo CV Portol 3 - Parque Nereida Suites Hotel Capdepera 0

Sets: 25/8 - 25/16 - 25/16
Jugadores: Clàudia Adrover, Mariona Fullana, Marta Rodríguez, Marta Muñoz, Valentina Fuentes, Lena Torremocha, Ainoa Pérez, Isabel Moore, i Gloria Reche.

Partit complicat pel nostre equip, ja que tornaven a competir després d’un període de vacances.

Les jugadores van començar el partit molt nervioses; a més el Pòrtol va començar amb un servei molt potent, posant-se amb un 10-0 a favor en el marcador. Poc a poc les nostres jugadores van anar agafant confiança i sumant punts, però la lluita per aquest set va ser molt complicat.

El segon set les nostres jugadores estaven més concentrades i animades i això es va notar, ja que el marcador va estar més igualat gairebé tot el set, però al al final es va tornar a perdre, aquesta vegada per un 25-16.

El tercer set va tornar ser molt igualat i competit, però al final la victòria va recaure cap a l’equip local.

Hem de dir que encara es nota la diferència de nivell, però hem d’extreure els aspectes positius, el primer és que ja no hi ha errades de servei i el segon és que jugam moltes més pilotes que al principi i començam a competir més punts.
  

Després de cada partit realitzem una ronda de reflexions entre tots i es va poder extreure que les jugadores comencen adonar-se elles mateixes de les errades que va fent i pensam que això és un aspecte molt positiu, i també que van gaudir molt de tornar a jugar i a incorpora-se de nou en la competició.

Els cap de setmana no va acabar, ja que diumenge varem omplir un bus amb més de 40 persones per anar a veure la final de la COPA DE LA PRINCESA de Superlliga Femenina, que es disputava al poliesportiu Germans Escales de Palma. La gran final la disputava l’equip local JS Hotels Ciutat CIDE contra el Kiele Socuellamos de Castilla la Mancha, partit molt igualat arribant al tiebreak, i acabant amb un 2-3 a favor del Kiele

 

Les nostre jugadores, tant de l’equip Infantil Femení com el grup de joves del Volei Capdepera, i els pares i mares que ens van acompanyar  van gaudir molt d’aquesta experiència i veure tot el que engloba una final d’un campionat.