Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1848


Dissabte, 15 de desembre, ens vam estrenar a la pista de Manacor en un control federat, on atletes del club van participar en diferents disciplines, algun per primera vegada. Cal destacar la 3a posició de Sergi Viejo en llançament de pes en categoria juvenil.
Van participar a més, Carla Toribio i Marina Cruz a 60m llisos;  Elisa López en 500m llisos; Marti Cerdà, Joan Álvarez i Pau Reij en 60m i 200m; Auba Toribio a 200m; Mica Tétard a 600m llisos; Joan Mesquida i Salvador Brunet en 600m.



La temporada de pista d'hivern no va a ser el nostre objectiu principal, ja que amb l'estat actual de la pista on entrenem es troba malament. Hem d'adaptar molts d'entrenaments, ja que ara és prou lesiva per a ells. Esperam amb moltes ganes i NECESSITAT, la pista nova. tant per salut física dels atletes com posteriors resultats.



En canvi en cros estam puntuant molt bé, especialment les categories menors. Aquest diumenge va tocar inaugurar el cros de Sa Pobla, circuit exigent i més llarg de distància dels anteriors, en el que calia dosificar millor les forces.







Cal destacar a les bessones Lorenzo, germans Llanera i a Chloe Tétard, que van a totes les carreres i ja ens sembla normal que siguin sobre del pòdium i dir que són molt joves i el que aconsegueixen no és gens fàcil.



Resultats:
Sub12 Femení
2ª INÉS LORENZO
3a PAULA LORENZO
13a LUCIA ESCANELLES
21a MARIA SERVERA

Sub10 Femení
9a MARGALIDA SERVERA
14a NOELIA PAVON

Sub 8 Femení
3a CHLOE Tétard

Sub 14 Femení
8a MARIA CAPÓ
15a ALLISON REIS

Sub 16 Femení
15 NURIA BLANES

SUB 18 Femení
11a LUCIA HERRAEZ

Sub 12 Masculí
3r JAUME LLANERAS

Sub10 Masculí
12è JAUME CUTILLAS
48è NICO MANUÉ

Sub8 Masculí
2n TONI LLANERAS

SUB 16 Masculí
21è MIQUEL ALZINA
23è JOAN PONS