Darrers partits del 2018


Divendres 14 de Desembre
Unió Esportiva Valldemossa 3 - Parque Nereida Suites Hotel Capdepera 0 
Sets: 25/7 - 25/12 - 25/8
Jugadores: Clàudia Adrover, Lena Torremocha, Isabel Moore, Ainoa Pérez, Mariona Fullana, Marta Rodríguez, Ariadna Garrucho i Gloria Reche.

Partit complicat pel nostre equip, ja que s’enfrontaven contra el líder del nostre grup.
Les jugadores van començar molt concentrades amb el partit i amb moltes ganes, però la superioritat de l’altra equip va perdurar tot el partit. Es va notar molt la diferència de nivell, tot i això hem d’extreure els aspectes positius, i un d’ells és que les nostres jugadores no van fallar cap servei. Després de cada partit realitzem una ronda de reflexions entre tots i es va poder extreure que les jugadores havien gaudit molt de jugar aquest partit i ens emportem una altra experiència, ja que vam poder presenciar un alt nivell de volei per part de l’altre equip.


Ara ens toca gaudir del Nadal, carregar piles i tornar amb més forces per afrontar la segona volta de la temporada, on tindrem 5 partits a Capdepera.
 

Els cap de setmana no va acabar, ja que dissabte 15 vam tenir la primera diada de l’escoleta a Porto Cristo. El grup de les més petites van tornar a començar la temporada de diades de Jocs Esportius Escolars que organitza el Consell de Mallorca dins la comarca de Llevant i Nord. Hi van participar els municipis d’Algaida, Artà, Son Servera, Muro, Manacor, Petra, Montuïri, Porto Cristo i Capdepera.

L’Escoleta de Volei Capdepera va presentar un equip Benjamí de cinc nines, vam jugar 3 partits (Manacor, Algaida i Muro), on l’objectiu del club i de les diades és fomentar la cultura de l’esport a partir del joc i jugar a volei amb els altres municipis, relacionar-se amb altres nins i nines i gaudir d’un matí de partits no competitius.

Des del Club Capdepera en Joc, Volei Capdepera volem donar les gràcies a tots pel suport que estam rebent i desitjar unes bones festes, bon Nadal i feliç 2019 a tothom.