Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2333
Temporades 1988-1991 (1)

  

Biel Torres, dos anys president de la gestora i una temporada de la directiva


 

Al principi la gestora va estar composta per Biel Torres, president; vicepresidents, Pep Serra i Joan Llull; secretària, Glòria Capdevilla; tresorer, José Luis Martínez; vocals: Mateu Garau, delegat del futbol base, Tomeu Álvarez, delegat del bàsquet, i Pep Gallego. A poc a poc s'anava incorporant gent i tots junts van conformar una directiva que el juny de l'any 1990 va quedar composta de la següent manera: President, Gabriel J. Torres; Vicepresident 1r, Agustín Muñoz; Vicepresident 2n, Miquel Casellas Flaquer; Secretària. Glòria Capdevilla; Tresorer, José Luis Martínez; Vocals: Tomeu Álvarez, Damià Casellas, Sebastià Ferrer Maleter, Isabel Blanes, Marcelino López, Mateu Garau, Juan José Schol, Bernat Palmer, Colau Mayol, Jaume Llaneras, Jaume Tous Jato, Xisco Campins, Francisco Macarro, etc.

La primera temporada de Biel Torres va ser la de l'equip recentment descendit de Tercera Divisió. Recompondre de nou la plantilla de jugadors locals va ser una tasca difícil per a la nova directiva ja que dels jugadors forans que cobraven es va passar a no pagar i a jugar altra vegada amb els del planter, a Primera Regional Preferent. Es va contractar en Joan Terrassa, entrenador local.

Joan Terrassa, abans d'entrenar al primer equip, va ser l'entrenador d'aquest equip que jugava a Tercera Regional. Drets, d'esquerra a dreta: J.Bonet, A.Hidalgo, Sureda, P.Servera, Suso Rexach, J.L.Nadal,  José Antonio Moyà "Vador" i Biel Fuster. Acotats: Isidoro, Marín, Nogales, S.Sureda, Pascual Martí i Cristóbal.

 

Unes paraules de Gabriel Torres: D'aquells tres anys s'ha de destacar que vam ser un grup de companys que treballàrem molt pe a la gent del poble, no ho vàrem fer ni millor ni pitjor que d'altres, l'únic que férem va ser posar un gra d'arena perquè l'Escolar perduràs i arribàs fins al dia d'avui.

Gabriel Jaime Torres Malpesa

A Gabriel, de molt petit, se li preguntava què volia ser de gran i responia que futbolista. Quan a l'Escolar només hi havia juvenils i primer equip, ell va començar a jugar amb els juvenils, i a l'edat de 16 anys ja va ser cridat pel primer equip. De jugador ho va fer, entre altres equips, amb Escolar, Artà, Petra, etc. Quan acabà la seva vida de jugador va ser president del club durant les tres temporades esmentades, després va ser president i promotor d'un equip de futbol sala, va obtenir el carnet d'entrenador i a Capdepera entrenà Cadets, Juvenils, i el primer equip. També entrenà a Porto Cristo, Manacor, etc. En futurs lliuraments tindrem temps de parlar de la seva faceta com a entrenador. Durant el seu mandat, en Biel no oblidà la secció de bàsquet.

Alevins. Drets: M.Bestard (entrenador), Mateu Sancho, Ángel Salomon, Mateu Garau, Vicenç Requena, Javier Requena, Pablo Vivancos, Miquel Àngel Bordoy, Joan López, Sebastià Pascual (delegat). Acotats: David Flaquer, Toni Ribot, Joaquín Moll, Miquel Maria, Tolo Pascual i José Manuel González.


Miquel Bestard