Vist: 2163

Escolar, 4 - Sóller, 0

En línies generals, molt bon partit de l'Escolar, que va golejar el que a priori pareixia un equip complicat. L'equip gabellí va sortir amb les consignes molt clares i ja de tot d'una es va veure un equip disposat a tenir el control del partit. Els gols matiners ajudaren a consolidar la confiança. Fruit d'aquest domini van venir els dols gols de la primera part.  Al minut 6 marcava Pascual i al 20, Cristopher deixava el 2-0 al marcador.

L’Escolar va ser l'amo del centre del camp i també de la pilota i això va fer que el Sóller es veiés dominat durant tot el partit. A la segona part  tornà a marcar Jaume Faba, que està en ratxa golejadora, i abans d'acabar el partit Javier García marcava el 4-0.

El proper dimecres, l'Escolar visitarà el camp del Vilafranca, en un partir ajornat de la 12a jornada, on es jugarà la possibilitat d'assolir la primera posició de la taula classificatòria.