Diumenge dia 16 setembre primer partit a les 17 hores al camp del Sallista d'Inca. LA SALLE "B"- ESCOLAR
Bernat Palmer serà l'entrenador


Després de l'excel·lent temporada 2017-18 de l'equip juvenil, Isma Venera (entrenador) va decidir descansar i no seguir com a monitor,
molts jugadors van acabar la seva etapa juvenil, d’altres components del grup per diferents motius no van voler continuar.
A l'inici de la pretemporada amb Jaume Mascaró d'entrenador eren pocs els jugadors que assistien als entrenaments 
i Jaume al veure la situació del grup optà per no començar la temporada com a entrenador.



La directiva davant 
aquesta situació va agafar el problema per les banyes ja que no es podia permetre l'abandonament de l'equip. Bernat Palmer (president) Bernat Martí (tresorer) tots dos amb molta experiència a les banquetes, amb la idea d'il·lusionar els xavals, es van posar a treballar amb l'equip i gràcies a la seva escomesa de moment l’Escolar ja compta amb 17 jugadors disposats a afrontar la temporada 2018-2019, d’ells sis de la temporada anterior i onze entre reincorporacions i els que van acabar la seva etapa cadet. De segur així com vagi acabat la temporada turística hi haurà altres incorporacions a l'equip.

A l'entrenador li queda un difícil treball per conjuntar els jugadors i poder competir amb garanties en categoria de regional preferent juvenil.

Best