Margaritense At 2-1 Escolar

Partit que l'Escolar no mereixia perdre. Malgrat el resultat advers l'equip visitant, carregat de baixes, ha posat el joc i les ocasions al llarg de tot el partit. I ja se sap, quan les ocasions no es materialitzen se sol perdre tot en una badada defensiva i llavors s'ha de remar a la contra.
Al minut 10 de la segona part marca el Margaritense i l'entrenador fa el tercer canvi. Res canvia. A 10 minuts del final torna marcar l'equip local en una altra errada defensiva i a continuació marca l'Escolar el definitiu 2-1.
Ens quedam amb el regust agredolç del bon joc amb derrota davant un equip que encara no havia guanyat. S'ha de superar aquesta fase de joc i desterrar el famós: "Jugaron como nunca y perdieron como siempre"